Saturday, 31 December 2016

PROJEK KUNCI #180905 - NAK SIDE INCOME MINIMUM RM5K SEBULAN?

PROJEK KUNCI





Projek Kunci adalah Projek 3 bulan di mana selepas 3 bulan, para usahawan akan mendapat pendapatan minima RM5,000 sebulan hanya dengan mengeluarkan modal permulaan yang minimal.



Abang2, kakak2 atau adik2 ada masalah di bawah?





☹ Pening kepala duit selalu tak cukup hingga ke hujung bulan?

☹ Nak buat side income tapi tak tau nak jual apa?
☹ Nak berniaga tapi tak mampu nak keluarkan modal beratus ribu?

Jangan RISAU & sila tumpukan perhatian anda..







Projek Kunci #180905 sudah bermula!


Kami membuka peluang untuk anda yang bertuah untuk kami tunjukkan cara menjana pendapatan bulanan minimum RM5,000 dalam masa 3 bulan.

Kami sangat-sangat teruja dengan 'Projek Kunci' ni.. Dengan permulaan yang minima + gandaan usaha = hasil akan dapat berterusan.. InsyaAllah..

Siapa tak nak kalau boleh dapat lebih RM5,000.00 sebulan secara berterusan? Bayangkan gaji sebulan bersih RM3,000 + income dari 'Projek Kunci' RM5,000.. 


Uish macam-macam boleh buat dengan extra income tu kan? Dah boleh cover duit tadika anak, bayaran bulanan kereta dan rumah, dah boleh mula menyimpan untuk masa depan, insurans kesihatan untuk anak-anak, melancong dengan ibu bapa dan keluarga & macam-macam lagi lah! Best ke tak best?!





Jika anda:


☪ sedang mencari peluang untuk menambah pendapatan 

☪ nak berniaga tapi tak tahu nak berniaga apa

☪ boleh memberikan komitmen dari segi masa, tenaga dan modal minima
☪ rela dibimbing dan membimbing,

Jangan buang masa anda lagi.. Jom kita jumpa dan kami akan terangkan tentang Projek Kunci ini.



Kami akan sediakan:

✩ produk-produk yang terbukti berkesan dan mempunyai testimoni positif

✩ bimbingan secara one to one, group support & kelas mingguan PERFUME

✩ panduan bisnes secara online menggunakan social media seperti Facebook, Blog & Instagram
✩ testimoni dan poster-poster pemasaran disediakan




Semua dah tersedia.. Tinggal anda nak ambil peluang atau tidak sahaja. 





Berminat nak tahu lebih lanjut?




Whatsapp/Telegram “PROJEK KUNCI" 
ke 019 280 2631 (Irda Idris) atau 
019 488 4328 (Hairil Mahat)



Kami percaya "Projek Kunci" ini dapat membantu menambahbaik tahap kesihatan POKET anda. Segera hubungi kami di 0192802631 untuk kami bantu anda. 




JOM BERNIAGA BERSAMA KAMI di PIN!





Sekian. Terima kasih.

Monday, 1 August 2016

BB PLUS COLLAGEN & CURRENT PROMOTION 2016



I am sure everybody especially ladies want to look beautiful..

One of the criteria of a beautiful person is a very smooth, clear and healthy skin.. 

Wrinkles, gloomy and non-healthy skin will make the owner looks older although she had a very slim and healthy body.. 




It is easy to care for your 'outer' skin.. You can use cleanser, masker, moisturiser and lots of other skin products.

But what about caring for your skin from 'within'?

Alhamdulillah...

Sahajidah Hai-O Marketing Sdn. Bhd. had come up with a new product called BB Plus Kolagen in 2012.




This BB Plus Kolagen provides highly bioavailable collagen peptides to replenish and re-build collagen networks in the skin. 



 BB Plus Kolagen is specifically formulated to stimulate new collagen production in the skin to effectively reduce skin imperfections and to promote overall smoothness.


BB Plus Kolagen will provide skin with appropriate elasticity, moisturization, strenght and suppleness.



BB Plus Kolagen is made from 5000mg hydrolyzed fish collagen for a better absorption and assimilation.



Co-factors such as grape seed extract and Vitamin C are added to strengthen and protect collagen network. 


When taken daily, BB Plus Kolagen can promote youthfulness and overall health.



The main ingredients are:
Hydrolyzed fish collagen, Grape seed extract, Vitamin C, Inulin, Blackcurrent juice powder, Roselle juice powder, Apple fiber, Isomaltulose & Sucralose.



How to consume:
Mix one (1) sachet of BB Plus Kolagen into 150ml water. Avoid using hot water. Stir well and consume immediately. Best to be taken before meal or before bedtime.







Several testimonials of BB PLUS:

1) Cik Cida



2. Cik Juju
BEFORE



AFTER
This is what Cik Juju said "Now, start amik collagen balik dgn consume BB Plus Collagen alhamdullilah almost 1 week
kesan dah nampak & rasa sendiri
taste dia pun sedap.. kulit pon glowing & merah-merah tang pipi
mcm tak yah pakai blusher dah
garis-garis nipis kat bawah mata pon dah berkurang"


3. Ikin Zainol


4. Ejah Faidzal






5. Puan Seri




6. Marlinda Ramlee




7. Nornadia Salmee





8. Suhaili Salahudin

9. Noridah Salim



10. Lagi Testimoni:









Pelanggan ni dah masuk 3 kotak order 

BBPlus sebab nampak kesan dan 

serasi dengan tuan badan.



Her milk supply increases when she consumed BBPlus Collagen.. So for nursing Mommies out there, come and give BBPlus a try. Not only you can get flawless, glowing and radiant skin, you can boost your milk supply too!
Mommy happy, Baby full!!


Starting March 2016, market Price for the BB Plus Collagen = RM216/box (20 sachet per box).



But, if you buy from me.. I will give you further discount..


Promotion Price for BB Plus Collagen from Premium Beautiful by Irda Idris will be:

RM199 per box of BB Plus Collagen

FREE DELIVERY to anywhere in Malaysia

Chop chop chop... Haa tunggu dulu..

Sekarang ni tengah ada promotion istimewa!

Beli 5 kotak BBPlus Collagen, anda akan dapat 1 kotak FREE!

HANYA RM1000 SAHAJA UNTUK 6 KOTAK BBPLUS! 
(HANYA RM166 SEKOTAK. BERBALOI2!)

Psttt... nak jimat lagi? Meh jadi ahli meh. Register dengan RM50 sahaja. Pastu boleh dapat 6 kotak BBPLUS dengan RM900 je tau! Jatuh 1 kotak hanya RM150. SUPERJIMAT!!

Kalau nak buat side income pun boleh adik2 kakak2.. saya ajar macamana nak buat income minimum RM2k sebulan nak?



Cepat dapatkan BBPLUS anda sebelum terlambat ya!!



Grab your BB Plus Collagen from me NOW!!


Yours truly,
Irda Adillasafwati Idris
019 280 2631

Wednesday, 2 March 2016

BIO SELEZA FEMININE PAD - INFO & PROMOSI ISTIMEWA

Assalamualaikum semua..

Hari ni saya nak cerita tentang produk terbaru dari Hai-O iaitu Feminine Pad BIO SELEZA.




BIO SELEZA ni launch dalam bulan June 2014 masa Diamond Night event. Dalam kepala masa tu dok tertanya-tanya kenapa lah company keluarkan produk pad ni.. Yelah.. pad aje kot.. mana ada orang nak beli pad yang mahal kan?

Tapi bila diri sendiri dah tengok fungsi pad ni dan apa perbezaan nya dengan pad-pad yang ada di pasaran, terus terbuka mata dan hati serta jiwa nurani.. chewah.. Baru paham kenapa perlu bertukar kepada BIO SELEZA ni.




Ok zaman moyang-moyang kita dulu memang dorang menggunakan kain batik yang digunting kecil dan dilipat untuk dijadikan tadahan darah haid tu. Lepas dah digunakan mereka akan basuh dan pakai semula. Sebab tu dulu-dulu jarang dengar ada yang kena kanser serviks ke, kanser rahim ke kan..

Zaman mak-mak kita dah start guna pad atau tuala wanita ni.. Ingat dulu Allahyarhamah Mama guna brand Sanita kalau tak silap. Mana ada brand Kotex la, Laurier la bagai zaman tu kan.. Tapi sekarang ni lagi la macam-macam jenis Tuala Wanita ada.. bukan pad aje, tapi siap ada panty liner la, tampon la, over night la, ada wing la kan.. pastu brand pun ada macam-macam brand kat pasaran sekarang.. pilih je mana yang kita suka..

Kita pilih kadang-kadang bukan sebab kita tau sangat pun.. tapi selalu kita akan pilih brand yang popular, yang selalu keluar iklan.. betul tak?

Tapi korang tahu tak pad yang korang pakai setiap bulan tu diperbuat daripada apa?

Meh saya beritahu.. kebanyakkan brand2 tuala wanita di pasaran adalah diperbuat daripada:




Yup.. diperbuat dari RECYCLE PAPER atau kertas kitar semula.

Tau kan mana datang recycle paper ni? Kertas surat khabar, kertas atau buku-buku lama yang kita tak pakai, kertas yang orang guna untuk balut ayam, ikan, sotong, khinzir (ooppss) kat pasar tu dll. Semua kertas-kertas ni akan dikumpulkan di tempat kitar semula (yang confirm penuh dengan lipas, tikus dan haiwan-haiwan lain yang mungkin boleh kencing, berak atau mati di celah-celah kertas-kertas tersebut) sebelum diproses dan dibeli oleh kilang-kilang yang menggunakan recycle paper ni untuk produk-produk mereka termasuklah tuala wanita atau pad kita.



Ok.. untuk jadikan tuala wanita tu warna putih, lembut & fluffy, kertas-kertas recycle ni perlu dilunturkan menggunakan bahan kimia. Pastu kita pula letak kat tempat yang paling sensitif pada badan kita.. Sebab tu zaman sekarang ni banyak sangat masalah sakit puan seperti keputihan, radang, gatal-gatal dll.

Cuba bayangkan, kita dah start guna pad masa umur kita 10, 11 tahun kan.. Dalam jangka masa panjang, cuba bayangkan apa yang boleh jadi kesan dari penggunaan pad tu. Bahan-bahan kimia tu dah melekat dan sebati pada rahim dan vagina kita dan itu akan menyebabkan kanser ovari dan juga kanser pangkal rahim, iaitu pembunuh nombor 2 wanita selepas kanser payudara.

Jom tengok information di bawah ni..







Menakutkan betul kan? Memang.. selama ni kita tak tau pun kan..



KENAPA KITA PERLU TUKAR KEPADA BIO SELEZA


Ok.. yang paling penting, bahan-bahan dalam pembuatan tuala wanita.


BIO SELEZA yang diperbuat daripada kapas, mengandungi tenaga Bio Velocity, Far Infrared Rays (FIR), Nano Silver & Ion Negatif yang dapat membunuh bakteria dengan berkesan disamping membantu melancarkan peredaran darah dan memberi tenaga.









TESTIMONI PRODUK

 








SIAPA YANG SESUAI MENGGUNAKAN BIO SELEZA?

  • Semua perempuan/wanita yang sudah datang haid
  • Mereka yang mengalami masalah senggugut, keputihan atau masalah-masalah sakit puan yang lain
  • Mereka yang selalu lesu dan penat. Teknologi Bio Velocity boleh membantu memberi tenaga
  • Ibu berpantang: Boleh ditampal di dalam stokin untuk membantu peredaran darah dan memanaskan badan.
  • Ibu mengandung: Boleh memberi tenaga, mengelakkan masalah keputihan, kencing kotor atau terkencing semasa batuk atau bersin.
  • Wanita yang kurang libido atau susah untuk dirangsang. Sesuai untuk yang sudah monopause juga.
  • Lelaki: Boleh membantu masalah buasir, angin pasang, meningkatkan libido dan kelakian & pelbagai fungsi lain melalui Tenaga BioVelocity.

HARGA BIO SELEZA


Ok.. BIO SELEZA datang dalam 3 kotak.

Setiap kotak ada 6 packs pad.





1. Mixed Box

Dalam Mixed Box ni ada:

1 x Night Safe 330mm (extra long) 8 pads/pack
1 x Night Safe 290mm 8 pads/pack
2 x Day Safe 245mm 10 pads/pack
2 x Pantyliner 155mm 30 pads/pack

Total = 96 pieces

#Harga pasaran: RM164 per box


2. Day Safe Box

Dalam Day Safe Box ni ada:

6 x Day Safe 245mm 10 pads/pack

Total = 60 pieces

#Harga pasaran: RM160 per box


3. Pantyliner Box

Dalam Pantyliner Box ni ada:

6 x Pantyliner 155mm 30 pads/pack

Total = 180 pieces

#Harga pasaran: RM174 per box


4. Nightsafe Box

Dalam Nightsafe Box ni ada:

6 x Night Safe 290mm 8 pads/pack

Total = 48 pieces


#Harga pasaran: RM160 per box

#Harga pasaran bermula 1 March 2016


Promosi dari PB by Irda Idris:

PERCUMA Kos Penghantaran untuk setiap pembelian sekotak Bio Seleza.



Promosi Starter Kit Bio Seleza - KLIK SINI

Demo Bio Seleza - KLIK SINI


Jika berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang Bio Seleza dan berminat untuk menyaksikan demo istimewa produk hebat ni, jangan segan-segan untuk hubungi saya ya. Dengan rela hati saya akan bantu anda.





Saya juga sedang mencari pengedar untuk Bio Seleza ni. Dengan menjadi pengedar, anda akan mendapat harga ahli, bonus dari 3% ke 67% (berdasarkan sales bulanan) dan macam-macam lagi kelebihan. Boleh hubungi saya juga jika anda mahu menjana pendapatan bersama kami.



Terima kasih.

Irda Idris
019 280 2631
irdaidris82@gmail.com