Friday, 29 June 2012

Another Premium Beautiful Corset Transformation

Another PREMIUM BEAUTIFUL transformation...


This time its from my Great Leader, founder of Green Group, CDM Hanis Haizi...




"As you can see, my own testimonials...
i was 80kg and now currently 60kg!!
Amazingg!!
Love premium beautiful to itsy bitss!!
Consistent pakai 8hours a day!
Berterusan a year or more the results mesti ada.
3 months before raya,
mesti nak badan maintain and terletak jer ;)",
                                     by CDM HANIS HAIZI


Apa lagi,
dapatkan set Premium Beautiful Corset anda sekarang...

Hubungi saya,

Irda Adillasafwati Idris
019 280 2631

Saya bukan Ah Long... Saya cuma NAK TOLONG!!

Ada tak siapa-siapa nak cari duit lebih??



Nak tambah savings dalam accounts??



Nak buat bisnes part time atau full time??

 


Nak side income minimum 4 figure sebulan??


Confirm first bonus minimum RM 4,500 tau!!

Dengan produk yang confirm boleh jual punyaaaa!!

 


Hubungi saya sekarang:
Irda Idris

019 280 2631


Jangan risau...

Saya bukan Ah Long...

Saya cuma NAK TOLONG!!

Ada apa dengan LONDON?

Alhamdulillah...
saya pernah menjejakkan kaki di London beberapa tahun yang lalu..

Pertama kali pada December 2003. 
Buat pertama kalinya naik flight sorang2 pergi mencari kawan lama yang belajar di United Kingdom. Berjanji dengan dia untuk jumpa di London Stantedt Airport dan kemudian dibawa tour United Kingdom beberapa hari, termasuk London.

Kali kedua bersama-sama dengan keluarga yang datang ke hari graduation saya pada October 2004. Setelah 2 hari di Dublin, Ireland, kami sama-sama terbang untuk melawat London. Itulah kali pertama Mama, Papa dan adik-adik ke Eropah.. Terharu sangat bila mereka ada bersama-sama datang untuk meraikan graduation masa tu... 

Kedua-dua kenangan yang tidak dapat dilupakan...

Masuk je untuk buat business Premium Beautiful Corset bulan June 2012 ni, Hai-O Marketing umumkan yang Trip ke Paris & London untuk March 2013 telah di buka..

Tiba-tiba teringat balik kenangan-kenangan semasa kedua2 tempat tersebut.. Saya dan business partners yang lain tengah dan akan fight sehabis mungkin untuk qualify ke London & Paris...

Boleh menjejakkan kaki sekali lagi ke sana tapi kali ini dengan suami dan business partners di bawah pimpinan founder of Green Leaders Group, CDM Hanis Haizi dan founder of Beautiful Circles, CDM Naa Kamaruddin. InsyaALLAH...


So, nak share a few pictures semasa saya di London dulu pada December 2003.. Enjoy the pictures...



Big Ben



Buckingham Palace



Buckingham Palace


Eye of London


Harrods

Harrods at night



Piccadily Circus


 
Piccadily Circus at night

 


Tower Bridge



Tower Bridge


The Tower of London


The Tower of London


The Tower of London - Retail Shop


Trafalqar Square


London Tube Underground Station - Liverpool Street


Tube Underground Station - Liverpool Street



London Central Mosque

Petty Coat Lane


Banyak lagi tempat sebenarnya yang saya tak sempat pergi masa ke London dulu.. So harapnya dapatlah qada' hajat dulu dalam bulan March 2012 nanti...



So, siapa yang nak dapat...


Penerbangan PERCUMA
Hotel PERCUMA
Makan PERCUMA
Tour & Sightseeing PERCUMA

Semua BERTARAF 5 BINTANG

KE LONDON & PARIS

pada bulan MARCH 2012


boleh hubungi saya

Irda Adillasafwati Idris
 019 280 2631

untuk tahu bagaimana/macam mana caranya ya!!


Last picture,



My family and I during our London trip in October 2004.



Thursday, 28 June 2012

Psstt... I have something to tell you....

Psstt...

I have something to tell you...


After only 2 weeks wearing Premium Beautiful Corset...

I have lost another KG


and

I have lost a few CMs too...

Yay Yay!!


Underbust: 2 cm

Waist : 3 cm

Hips: 2 cm


With a total lost of 7 CMs and 3KGs
in only 2 weeks....


Wooohooooo!!!!


Want to know my secret??

WEAR Premium Beautiful Corset for at least 8 hours per day

AND

CONSUME Nurich Lacto-lite EVERY NIGHT before going to bed


WITHOUT EXTREME  DIET

&

WITHOUT EXERCISE!



For those who wants to undergo this journey to be healthier and slimmer together with me...

Do contact me ya!!


Irda Adillasafwati Idris

019 280 2631



Wednesday, 27 June 2012

I'm Coming to Kuala Terengganu!!

Salam semua!!
Saya akan berada di Kuala Terengganu pada hari esok (Khamis 28 June 2012) hingga Sabtu (30 June 2012)!!



So, kepada sesiapa yang nak tahu, nak cuba pakai or even nak tengok sendiri macam mana rupa bentuk Premium Beautiful Corset ni, boleh telefon atau sms saya ya!!

Selain tu, kepada sesiapa yang berminat nak tahu pasal bisnes Premium Beautiful ni, saya juga boleh terangkan dengan lebih lanjut...

Jangan risau, saya tidak akan paksa anda untuk beli atau join bisnes ni walaupun anda telah cuba pakai atau telah dengar penerangan tentang bisnes ini dari saya... Saya pun tidak suka dipaksa... :)

Jadi, tunggu apa lagi.. set kan temu janji anda dengan saya cepat!!

Jangan lepaskan peluang ini ya!!


Sila hubungi:

Irda Adillasafwati Idris
019 280 2631

Jalan-jalan BALI

Ish rasa macam dah lama tak pergi bercuti.. Actually lepas resigned aritu memang ada plan nak pegi few places.. but then asyik cancel je memanjang...

Macam best lak kalau boleh pegi holiday dengan hubby and anak-anak... Kalau honeymoon berdua pun best jugak kan??

Nak share gambar kami 'honeymoon' entah kali ke berapa di BALI sebelum ada anak dulu...


 
FIRST DAY






 
SECOND DAY







 
THIRD DAY





Hai.. teringat kenangan dulu-dulu.. huhuh.. masa tu boleh la nak berjalan-jalan 2 orang.. Tapi sekarang dah ada anak, kena bawak anak sekali.. Tak dapat la nak romantik-romantik sebab kena berkejar-kejaran dengan anak pulak ye tak... hehehe..

Kalau bercuti sendiri pun dah best.. Apa lagi kalau cuti fully sponsored kan? 5 star lagi..
Selalu duduk hotel pun yang budget2 je.. huhu.. InsyaAllah kalau ada rezeki Allah nak bagi, tak sabar nak berhoneymoon lagi dengan Hubby tahun depan.. for FREE..

For those yang qualify, company bagi trip FREE 3 kali setahun... 1 kali ke Europe and lagi 2 kali ke Asia countries...

Flight FREE
Hotel FREE
Food FREE
Tour FREE
Sighseeing FREE
Pendek kata semua FREE belaka..
Duit shopping sendiri je yang tak FREE.. heheh...

Kepada sesiapa yang suka melancong macam kami dan nak tahu macam mana nak melancong FREE, contact saya yee...

Terima kasih!!

Monday, 25 June 2012

How to Breastpump While Wearing Premium Beautiful Corset

** This post was taken from Naa Kamaruddin blog **
For those who are planning or still breastfeeding, this is a special post on how to do it while wearing Premium Beautiful Corset.
For your information, there’s a lot of mommies wearing Premium Beautiful Corset while pumping and they are not having any problems.. NO WORRIES! ;)

Here goes…few steps on how to do it


1. Loosen up the straps of long bra (by adjusting the straps), then lower down the cups of the bra. Now, you can put on your breast pump and start pumping as usual.




2. If you are wearing freestyle, there’s a special hook from Medela, just use the “hook A” and hook it up at the long bra adjuster. For the part that should be clicked on, just attach it to the waist nipper (bengkung). Then you’re ready to ‘freestyle’ ;)



3. If you are wearing manual/electric pump, you can just hold the pump with your hand and continue pumping as usual :D



EASY PEASY..right? Hope this post will help ;)


For mommies out there that is interested to know more about this miracle Corset, please feel free to give me a call!!

Irda Adillasafwati Idris
019 280 2631

Anda suka melancong?

Anda suka melancong?

Saya suka.. Alhamdulillah, masa belajar di Dublin dulu, dapat merasa pergi jalan2 sekitar Europe dengan kawan2...

Lepas kahwin, dapat jugak merasa berjalan dengan hubby.. Tapi tak jauh.. Paling jauh pun setakat ke Indonesia saja...

Last skali melancong July 2011, kami pergi satu family ke Goldcoast, Australia.. dengan Papa dan adik2 sekali.. tapi of course, Papa cover half of it.. ticket flight sendiri bayar..

Anda suka melancong secara PERCUMA?

Saya suka.. Sangat2 suka..

Tapi macam mana?

Kalau anda join business Premium Beautiful Corset ni, insyaAllah anda berpeluang untuk melancong sebanyak 3 kali setahun secara PERCUMA.. Semua ditanggung.. Dari tiket kapal terbang, hotel, makan, tour semua dicover oleh syarikat... Anda cuma perlu bawak duit shopping sahaja..

Ingat senang ke nak dapat bercuti FREE ni? Memang lah sendiri pun boleh pergi kan.. Tapi dah alang-alang FREE, siapa tak nak ye tak??

Saya nak share CDM Hanis Haizi travelog bersama FREE trip company..

Walau pun income CDM Hanis Haizi sekarang ni dah lebih dari RM300,000 dan lebih dari mampu untuk pergi ke mana2 sahaja yang dia mahu, tapi CDM Hanis Haizi tetap excited dan akan memberi kita semangat untuk bersama2 pergi bercuti secara PERCUMA!!

Lets see where the Business had "took her" to for FREE!!

2009

TOKYO



2010

BEIJING


SWITZERLAND & GERMANY


2011

PERTH, AUSTRALIA


HONG KONG



2012

VIETNAM




HOLLAND & BELGIUM



** ALL PICTURES CREDIT TO http://www.hanishaizi.com/ **
The next trip will be to Guangzhou this coming July 2012...

Nak jadi macam CDM Hanis Haizi dan berpeluang melancong secara PERCUMA merata dunia?

Saya NAK SANGAT SANGAT!!!

Siapa yang join business ni sekarang, anda boleh bersama-sama pergi ke PARIS & LONDON pada bulan MARCH 2013 ni!!

Jadi, siapa yang nak tahu macam mana nak qualify for the 5 STAR FREE TRIP ke LONDON & PARIS, jangan buang masa, hubungi saya sekarang ya!!


Irda Adillasafwati Idris

019 280 2631

SEJARAH MUNGKIN BERULANG

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Saya bukan nak nyanyi lagu Newboyz hari ni.. walau pun lagu tu memang antara lagu yang po...