Wednesday, 27 June 2012

Jalan-jalan BALI

Ish rasa macam dah lama tak pergi bercuti.. Actually lepas resigned aritu memang ada plan nak pegi few places.. but then asyik cancel je memanjang...

Macam best lak kalau boleh pegi holiday dengan hubby and anak-anak... Kalau honeymoon berdua pun best jugak kan??

Nak share gambar kami 'honeymoon' entah kali ke berapa di BALI sebelum ada anak dulu...


 
FIRST DAY






 
SECOND DAY







 
THIRD DAY





Hai.. teringat kenangan dulu-dulu.. huhuh.. masa tu boleh la nak berjalan-jalan 2 orang.. Tapi sekarang dah ada anak, kena bawak anak sekali.. Tak dapat la nak romantik-romantik sebab kena berkejar-kejaran dengan anak pulak ye tak... hehehe..

Kalau bercuti sendiri pun dah best.. Apa lagi kalau cuti fully sponsored kan? 5 star lagi..
Selalu duduk hotel pun yang budget2 je.. huhu.. InsyaAllah kalau ada rezeki Allah nak bagi, tak sabar nak berhoneymoon lagi dengan Hubby tahun depan.. for FREE..

For those yang qualify, company bagi trip FREE 3 kali setahun... 1 kali ke Europe and lagi 2 kali ke Asia countries...

Flight FREE
Hotel FREE
Food FREE
Tour FREE
Sighseeing FREE
Pendek kata semua FREE belaka..
Duit shopping sendiri je yang tak FREE.. heheh...

Kepada sesiapa yang suka melancong macam kami dan nak tahu macam mana nak melancong FREE, contact saya yee...

Terima kasih!!

No comments:

Post a Comment