Monday, 25 June 2012

Premium Beautiful Corset MAHAL?


Dalam masa 2 minggu saya mula berniaga PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ni, ramai jugak yang saya jumpa kata mereka tak mampu nak beli sebab mahal.

Ya, saya agree.. saya pun pada mulanya rasa yang PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ni mahal...

So, saya beli la corset2 jenama2 lain untuk menutup bonjolan-bonjolan lemak yang ada kat badan saya ni...

 

Corset yang pertama saya beli ialah untuk dipakai semasa hari perkahwinan saya... Harga dalam RM400 lebih. Tak sampai 2 bulan pakai, dah  koyak... Terpaksa beli corset baru...


Lepas tu saya beli corset jenama lain pulak.. Murah sikit.. dalam RM300 lebih.. Mula2 pakai memang ketat.. Masuk minggu ketiga, dah tak elastic dah... sebab kain corset tu dah kembang.. Bukan sebab saya mengecik ya.. No no no...  Adoi la...

So,  lepas beli corset kedua tu, sampai ke tahun ni saya tak beli dah corset.. Yelah.. takkan setiap tahun saya nak beli sampai 2 corset.. Memang murah... tapi kalau dah kena beli 2 atau 3 corset setahun, tak ke mahal jugak jadiknya tu... Betul tak??


Sebelum saya beli Premium Beautiful Corset ni, saya pun mula berkira2.. Sebagai seorang accountant, saya memang very calculative.. Semua benda pun nak kira...

Mari saya tunjukkan kira-kira saya...


1 set Premium Beautiful Corset = 1 Long Bra + 1 Waist Nipper + 1 Long Girdle

Harga Jualan Satu Set Saiz Kecil = RM2,400


Seperti yang kita semua tahu, Premium Beautiful Corset ni ada LIFETIME WARRANTY...

Maknanya, kalau rosak atau koyak, kita boleh hantar ke HQ dan kos repair adalah PERCUMA SEUMUR HIDUP...


Katalah kan.. kita pakai PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ni untuk 10 tahun...

Kita ambil contoh dengan set kecil = RM2,400

Jika bahagi dengan 10 tahun, setahun = RM240

Bahagi 12 bulan, sebulan = RM20 SAHAJA!

 

Sekarang  ni, kalau kita beli coffee kat STARBUCKS or COFFEE BEAN, satu cup pun dah RM13-RM15.


So, apa lah sangat nilai RM20 sebulan  kita laburkan untuk KESIHATAN LUAR DAN DALAM yang kita boleh dapat InsyaALLAH dengan memakai PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ni...


Untuk mengetahui lebih lanjut tentang PREMIUM BEAUTIFUL CORSET, sila click SINI.

Kepada sesiapa yang nak tahu macam mana nak dapatkan 1 set PREMIUM BEAUTIFUL CORSET secara PERCUMA, sila hubungi saya ya...

Irda Adillasafwati Idris
019 280 2631
Irdaidris82@gmail.com

No comments:

Post a Comment