Friday, 15 June 2012

Ramadhan in coming...







Ramadhan dah dekat ni...

Adik-adik dan kakak-kakak dah habis ke ganti puasa yang tertinggal tu?

Eh, cik abang pun nak ganti puasa?

Elok la... sila ganti cepat-cepat ya...

Tinggal lebih kurang 36 hari je lagi tau sebelum Ramadhan menjelma...



Semoga kita dapat bersama-sama memanfaatkan bulan Ramadhan tahun ini sebaik mungkin...


ramadanbyecnkrpv1






Lepas Ramadhan, Syawal pulak kan...




Selalunya kalau masa bulan puasa turun 3 kg, masa raya mesti NAIK DOUBLE kan?

Kadang-kadang TRIPLE pun ada... Hehehe..

So kepada sesiapa yang tak nak BADAN NAIK
masa RAYA nanti,

cepat-cepat lah pakai PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ni!

Boleh shapekan badan

Boleh tahan nafsu makan

Boleh tingkatkan metabolisme

Boleh haluskan kulit

Macam-macam lagi lah kebaikan Premium Beautiful Corset ni..

Selain tu, confirm boleh dapat
DUIT BELANJA RAYA RM4,500
kalau join bisnes ni sekarang!


Siapa nak, boleh telefon saya ya!

Irda Adillasafwati Idris

019 280 2631












No comments:

Post a Comment