Wednesday, 20 June 2012

Saya akan berada di MELAKA hujung minggu INI!

Salam semua!!

Saya akan berada di Melaka pada hari Sabtu dan Ahad ni (23-24 June 2012)!!




So, kepada sesiapa yang nak tahu, nak cuba pakai or even nak tengok sendiri macam mana rupa bentuk Premium Beautiful Corset ni, boleh telefon atau sms saya ya!!

Selain tu, kepada sesiapa yang berminat nak tahu pasal bisnes Premium Beautiful ni, saya juga boleh terangkan dengan lebih lanjut...

Jangan risau, saya tidak akan paksa anda untuk beli atau join bisnes ni walaupun anda telah cuba pakai atau telah dengar penerangan tentang bisnes ini dari saya... Saya pun tidak suka dipaksa... :)

Jadi, tunggu apa lagi.. set kan temu janji anda dengan saya cepat!!

Jangan lepaskan peluang ini ya!!


Sila hubungi:

Irda Adillasafwati Idris
019 280 2631

No comments:

Post a Comment