Thursday, 26 July 2012

My testimonial update

Woohoo!!

Lost another 2 kgs..

Making it a total of 5 KGs in 6 weeks!!

Yippie!!



Ish.. tak sabar nak tunggu my Premium Beautiful Long Bra from HQ.. Kalau pakai complete set mesti lagi cepat turun!!

Baju tu dulu sendat di serata badan.. tak selesa bila nak pakai.. sekarang da boleh pakai.. siap ada lebih2 lagi kiri & kanan.. ;)

So, sape nak sama-sama dengan saya untuk menjadi lebih sehat & cergas, jom dapatkan Premium Beautiful Corset ni.. Jangan lupa nak kena minum dengan Nurich Lacto-lite sekali...

Time puasa lagi best pakai.. kalau dulu pukul 10 pagi je perut da lapar.. tapi skarang ni petang pukul 4 or 5 baru terasa lapar.. best best.. Jom pakat beli cepat-cepat.. 

Kalau nak pakai FREE pun boleh!!

For more info, call/PM me k!

Irda Adillasafwati Idris
019 280 2631
irdaidris82@gmail.com

No comments:

Post a Comment