Thursday, 30 August 2012

FAQ: Business Opportunity with Premium Beautiful

Most of the people that I met during Raya asked me about this business..

So today I would like to share with all of you the Frequently Asked Questions (FAQs) regarding this business..

If you want to know more on the details, you can contact me directly okay!


Question 1: How much is the start up cost to join this Premium Beautiful business?

To be a member, you only have to pay RM50 for registration fee. Other start up cost is flexible depending on your capabilities. That's why it is important for us to do our business plan presentation with you on paper first in order to explain further so that you can understand better and can choose which business plan is more attractive and suitable for yourselves.



Question 2: Do I have to sell products after I join the business?

Of course. All business requires exchanging of money for goods or services. The advantage with this Premium Beautiful business is you are selling Premium Beautiful Corsets (the main product) that have SUPERBRAND accreditation and also have been in the market for 20 years. Do you know what does that SUPERBRAND means? It means among all the corsets in the market, only Premium Beautiful Corset is the BEST corset hence it is awarded with the SUPERBRAND status. Marvelous right?!


Question 3: Is it difficult to sell this Premium Beautiful Corset?

Not at all. This is because there is always demand for the product. As long as there is woman in this world, there is demand for sure. All women want to look good, slim and lean-figured. Besides that, nowadays women are more health conscious. They know that prevention is better than cure. As the Premium Beautiful Corset is 30% for beauty and 70% for health, I am sure there is always market for this wonderful product. 

Besides, me myself had sold 8 sets of Premium Beautiful Corsets in less than 2 months. Alhamdulillah.. If I can do it, I am sure you can too!

https://encrypted-tbn2.google.com/images?q=tbn:ANd9GcS39N0RjxJlEuNvyuht3KKfuwLaaSrbHX1inVGf_KQ72lSnIbhRIg
Question 4: But I really don't know how to sell stuff.. How?


 Well, all this depends whether you want to or not. The most important thing is you need to have the correct KNOWLEDGE and also strong willpower to be successful in this business. When you have set your goal and know what is your target, then you can start working on achieving the target and goal.




Question 5: Does we have to look for downline/people in this Premium Beautiful business?

The correct term is to franchise your business. Not looking for downline/people. In order for your business to grow bigger, of course we need to open new branches or franchise right? If you do the business alone, tell me how long will it take for you to be successful or for your business to expand? 

If I write about McDonalds, Each-A-Cup, Oldtown Kopitiam, Cosway, Avon, Burger King, 7-Eleven and Ani Sup Utara, I am sure you are familiar with the brands right? Ever think why or how you recognise the brands? Yes, because wherever you go, for sure you will see the branches or franchise for the restaurant or shops.. Just imagine if there is only one McDonalds or 7-Eleven in Malaysia.. I am sure the profit wouldn't be as much although there are high demands because the supply of product/service is limited. Same goes with our Premium Beautiful business. We share the business with those who are interested and if they agree, they will become our business partner and together we will do the business until it grows bigger. InsyaAllah...



 Question 6: What if I really cannot sell or look for business partners?

This is the most asked question. Me myself asked the same question to my leaders before I joined this business. 

Don't worry. Once you are registered as member with our stockist in B32 Batu Caves, you will be part of a BIG Premium Beautiful Agents Family. Under the B32 family, we have our great mentor CDM Chan & Madam Lam and also CDM Rohana & CDM Azlan. 

If you join as my business partner, you will be under the Green Leaders Group founded by CDM Hanis Haizi and also Beautiful Circles team under CDM Naa Kamaruddin

Every Wednesday and Saturday nights, there will be classes held in B32 Batu Caves. All things that you need to know about the business such as how to measure the Premium Beautiful Corset, how to pick the correct sizes for your customers, how to market your product, how to sponsor your prospect, how to mentor your business partners and ect will be taught in the class, from A to Z, everything about the business. 

Besides that, under the Green Leaders Group, CDM Hanis Haizi and her husband, CDM Razali Zain had both set up Green Leaders Academy Malaysia (GLAM). At GLAM, you will be taught on social media marketing and other marketing techniques and the classes are open only for Green Leaders Group, every Friday night.

CDM Rohana, CDM Azlan Deraman & CDM Chan
CDM Razali Zain & CDM Hanis Haizi with their kids
CDM Naa Kamaruddin, Ashraf Naserudin & Danial.
DDM Mursyida Mohsin & Azizul Razman
DSM Julaina Baistaman
SSM Nadhyra Sidek & Razali


 Not just that, you also will be guided by your leaders. There is no boundaries between you and your leaders. Your relationship with your leaders will be like sisters. The same are encourage when you become a leader too to your business partners. In my case, although my direct leader/business partner is SSM Nadhyra Sidek, I can always consult Nadhyra's leader, DSM Julaina Baistaman and also Julaina's leader, DDM Mursyida Mohsin and of course CDM Naa Kamaruddin herself. 

We inspired people, we show them good example, we consult our team members and the most important thins is we do it TOGETHER. Because we are a TEAM!

T ogether
E veryone
A chieve
M ore!

Question 7: If I just sit and do nothing, will I receive the monthly bonus?

Hmmm Is this a trick question? There is no such thing as gaining something by doing nothing. In this business, the more you work, the more you will gain. If you just sit and do nothing, you will gain ZERO. I want to stress this here.. This Premium Beautiful business is not a PYRAMID scheme where the downlines will be pressured to work and the uplines just sit and expects money every month.

Even when you work in the office, everyday your work load will increase.. you might even need to stay back to settle the work loads given but the salary that you get every month will be the same.. Oklah, there will be bonus, promotion and increment every year but that will depends on your performance for the whole year right? I know because I have worked in a multinational Company for 6 years before.. Its tiring isn't it?


Question 8: I have ZERO knowledge regarding business and I have never venture into a business before. Can I succeed?

Ok. First refer to answer for Question 6.

Then, try to remember when we were kids, all of us does not know how to read and count right? But our parents taught us how to read ABC and count 1 to 10, send us to kindergarten to learn more, send us to primary school to learn how to read and count. Meaning, we need to learn things that we don't know. When there's a will, there's always ways. The most important thing is don't be lazy and stop giving excuses. Until when do we want to stay and live as per how we're living now? We need to change and upgrade ourselves for a better future. Not only for us, but also for all the people around us. For our parents, for our children, for our family members..
Wouldn't you want to give the best for your children.. the best kindergarten, the best school and education also the best house for them to live in so that they are comfortable. 


I am sure for those who still have parents, of course we want to pay them back right? Give them more monthly allowance, perform Haj or Umrah with your parents... I am sure they will be delighted.. 

Its time to change.. Your attempt may fail, but don't fail to make an attempt.. You will never know the outcome until you try yourself.. Be bold and brave.. Break the chain and take the first step..InsyaAllah, Allah will grant us if we work for what we want.


So, for those who wants to take the first step, do call or contact me for free business consultation ya! Don't worry, we will do this together.. I promise..

Irda Adillasafwati Idris
019 280 2631
irdaidris82@gmail.com

Wednesday, 29 August 2012

Perniagaan Multi Level Marketing VS Sistem Piramid

Assalamualaikum semua..

Saya nak share satu penulisan yang telah dikongsi oleh seorang rakan. Semoga sedikit sebanyak dapat membuka mata kita tentang perniagaan Premium Beautiful ini yang sememangnya tidak mengamalkan Sistem Piramid.

Happy reading...

Perniagaan Multi Level Marketing VS Sistem Piramid... Sekadar Pandangan oleh Selamat Jamil


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Saya ingin mengambil kesempatan di sini untuk menghuraikan sedikit sebanyak perkara mengenai perniagaan yang berbentuk piramid di mana kebanyakan sistem piramid ini di kaitkan dengan Perniagaan Multi Level Matketing atau singkatannya MLM. Sebelum saya mengulas lebih lanjut mengenai perkara ini, ingin saya nyatakan semua tulisan saya di dalam artikel ini adalah pandangan peribadi saya melalui pembacaan dan penelitian saya terhadap perniagaan jenis berbilang tingkat kerana saya juga pernah terdedah dengan perniagaan jenis ini sehingga ke hari ini.

Sistem piramid biasanya di kaitkan dengan perniagaan MLM di mana ia di anggap negatif apabila di katakan orang di atas (Upline) mengambil kesempatan terhadap orang yang di bawah (Downline). Ini kerana orang di atas tidak membuat apa-apa pekerjaan tetapi hanya duduk goyang kaki dan mendapat keuntungan atas kesusahan dan usaha orang di bawah. Perlu di ingat penafsiran seperti ini hanya terpakai untuk perniagan MLM yang tidak mengamalkan etika perniagaan yang betul dalam mengaut keuntungan dan memberikan persepsi yang buruk kepada perniagaan MLM yang mengikut undang-undang dan beretika. Sebagai pengguna, kita seharusnya tidak terburu-buru membuat keputusan atau menilai sebelum membuat kajian terhadap perniagaan MLM yang ada pada hari ini.

MLM adalah perniagaan jualan produk secara langsung kepada pelanggan melalui pengedar-pengedar yang di lantik untuk mendapatkan jualan tetapi pada masa yang sama memberikan peluang kepada pengedar menjana pendapatan melalui penjualan produk dan juga melalui rangkaian atau networking. Permasalahan dan kekeliruan timbul apabila ianya berkait dengan networking kerana ianya seolah-oleh mengambil kesempatan atas usaha orang lain di dalam rangkaian tersebut. Perlu di ingat, MLM adalah jenis perniagaan yang mengutamakan rangkaian kerana dengan rangkaian atau kumpulan yang kuat, produk yang di pasarkan akan lebih cepat untuk berkembang dan lebih cepat sampai kepada pelanggan.

Seperti yang saya katakan tadi, MLM memberikan peluang kepada pengedar untuk menjana pendapatan melalui penjualan produk kerana kebiasaannya, pengedar akan mendapat keuntungan di antara 20-30% daripada penjualan produk. Bagi mereka yang tidak mempunyai rangkaian, penjualan produk 100% tidak akan memaksimumkan pendapatan mereka dan inilah gunanya networking di mana, pendapatan dapat di tingkatkan dengan adanya networking. Semakin besar networking semakin banyak produk yang terjual dan semakin tinggi pendapatan yang diterima. Saya tidak akan memfokuskan bagaimana aliran MLM ini terhasil kerana ianya tidak sesuai di terangkan di dalam artikel yang lebih kepada menerangkan apa itu perniagaan MLM dan sistem piramid itu sendiri.

Jadi, konsep orang atas sahaja yang akan mendapat keuntungan ‘buta-buta’ adalah tidak benar kerana komisyen over-riding akan terhenti pada satu tahap yang munasabah yang di tetapkan oleh syarikat MLM tersebut. Jika setiap pengedar yang bergelar downline tadi kekal menjalankan perniagaan MLM ini maka pada satu tahap juga dia akan menjadi upline. Seterusnya usahanya mungkin akan sedikit berkurang kerana sebagai upline dia akan memastikan kumpulannya mendapat jualan produk yang tinggi dan memotivasikan setiap ahli di dalam rangkaiannya dan begitulah seterusnya. Di dalam perniagaan MLM, penggunaan produk yang konsisten oleh setiap ahli dan memperkenalkan produk kepada orang lain adalah perkara yang ditekankan di dalam perniagaan MLM ini.

Bagi sistem piramid pula, ianya agak sukar untuk di bezakan kerana mereka yang menggunakan sistem piramid adalah perniagaan MLM yang menfokuskan kepada perekrutan ahli daripada memfokuskan kepada jualan produk itu sendiri. Sistem piramid seperti inilah yang sebenarnya merosakkan perniagaan MLM yang beretika dan mengikut undang-undang. Biasanya, syarikat MLM yang menjalankan sistem piramid boleh di kesan jika berlakunya unsur-unsur seperti berikut:
  • Yuran pendaftaran yang tidak munasabah
  • Harga barang yang di jual terlampau mahal daripada harga pasaran.
  • Ahli tidak perlu mengguna produk berkali-kali.
  • Memfokuskan kepada perekrutan ahli untuk mendapat keuntungan
Di harapkan dengan penerangan secara ringkas ini, kita mempunyai gambaran yang jelas bagaimana untuk membezakan antara perniagaan MLM yang beretika dan juga perniagaan MLM yang tidak beretika. Di dalam kalangan masyarakat hari ini yang lebih terdedah kepada maklumat-maklumat yang tidak tepat, penjelasan adalah perlu untuk memperbetulkan tanggapan masyarakat terhadap perniagaan MLM. Perniagaan MLM adalah perniagaan yang memberi peluang kepada individu untuk menambah taraf hidup ekonomi isi rumah dengan modal dan risiko yang rendah. Perniagaan MLM bukan perniagaan cepat kaya tetapi perniagaan MLM adalah salah satu perniagaan yang boleh menjadikan anda kaya. 

Sekian.



*Source here

Last Dining Out for Iftar 2012

I love Japanese food.. 

So during puasa its kind of hard to get Japanese food for buka puasa as Hairil is not really a fan of Japanese food..

What he can eat is just fried food like Tempura..

So, for our last date during Ramadhan 2012, i suggested that we go to Shogun in Solaris Mont Kiara because their buffet does not only consist of Japanese food only, but they also have western and also Malaysian street food like kuey teow goreng, nasi goreng and others.

So he agreed to go for iftar there... and I of course happy :)


At last.. after almost a month I got to eat my favourite Japanese food!! Thanks to Hairil for the treat.. Alhamdulillah...

My starter - Seafood salad, fruit salad, chuka idako and salmon sashimi.. Yumsss!

Sushi, unagi, tempura and more sushi!

Desserts - Fruits (Watermelon, Papaya & Honeydew), biscuits dipped in chocolate, waffle with peanut butter and ice creams (mint & vanilla chocolate)!
 
Hairil and his meals.. :)

Me all full.. burp!!

Ok.. my next entry will be all about Raya...

Tunggu tau!!

Tuesday, 28 August 2012

Jeng Jeng Jeng!

Macam mana raya tahun ni?

Seronok tak?

Mestilah seronok kan?

Banyak betul hidangan tersedia kan...

Ketupat, rendang, lemang, kuah kacang, lemak lodeh, sate, laksa dan macam-macam lagi lah...

Of course, semua mesti nak di rasa.. nama pun raya setahun sekali kan..




Hmmm bila dah makan banyak-banyak tu confirm la berat yang turun masa bulan puasa haritu, dah naik balik dah... 

Dulu, kalau turun 4kg masa puasa, raya mesti naik lagi banyak.. silap2 sampai 8kg.. 

Tapi Alhamdulillah.. syukur sangat2...

Bila timbang pagi tadi..

Jeng Jeng Jeng..

Berat saya tak naik, tak turun... Maintain je walaupun pada mulanya saya rasa confirm berat naik lepas makan tak hengat masa raya.. hahaha... 

Saya suka! Saya suka! Lompat bintang!!

Alhamdulillah, berkat pakai Premium Beautiful Corset sepanjang raya ni...

Premium Beautiful Corset

Kepada anda-anda yang nak turunkan berat juga macam saya, anda masih tak terlambat lagi.. 

Marilah sama-sama kita berusaha menurunkan berat untuk memastikan kita bertambah sihat dan boleh menjalankan kehidupan secara lebih berkualiti..

Dapatkan set Premium Beautiful anda cepat-cepat ya!

Kalau nak pakai free pun boleh jugak!

Hubungi saya untuk tahu lebih lanjut!

Irda Adillasafwati Idris
019 280 2631
irdaidris82@gmail.com

Ernst & Young TCE Department Buka Puasa

My ex-department in Ernst & Young invited me and fellow colleagues that had resigned for buka puasa.

The event was held in Intan, Bukit Kiara.

It was fun to get to meet up all of them.. Catch up with them..


Marina & Rahila

Huzairina, Alia Husna & Siti Sarah

Zaira Aniza, Fafa Erina, Siti Fatimah & Nurul Azlina

From Left to Right - Above - Siti Sarah, Me, Aina Kesuma, Kak Ita, Hasdina Ann, Siti Fatimah, Huzairina & Alia Husna. Below - Marina, Rahila, Zaira Aniza, Fafa Erina & Nurul Azlina.


Us the whole loads!

We should do this more often guys!

The next one should be Raya Gathering you guys!!

Don't forget to invite ok!

Thursday, 16 August 2012

Hari Raya Speech & Picture Session at GLAM

Last Friday, 10 August 2012 we had our last class for Ramadhan at Green Leaders Academy Malaysia (GLAM)..

After the leaders for the night ie CDM Sha Khalid, her husband & of course our great mentor CDM Hanis Haizi finished their sessions, the Green Leaders Group had a special session for Hari Raya speech and pictures.. 

We were told in advance to dress up with our Baju Raya.. It was so fun.. Everyone was so excited.. Remembered during my time in Dublin where the Malaysian students will gather at Malaysian Hall for Iftar and will do our Hari Raya Speech for RTM together.. Ooohh memories...

So enjoy the pictures and also the speech for Beautiful Circles under CDM Naa Kamaruddin.. Thank you Mr Ashraf, Naa's husband for editing the video..  Can't wait for the official photographer's pictures and video too!!


Beautiful Circles with our mentor Naa Kamaruddin

Angpow giveaway..

Ala... can't see my full round face here.. heheh..

Professional Intelligent Network (PIN) with Mursyida Mohsin
 
Overexcited shots.. :)

Our Beautiful Circles' Raya video...






Besides the video above, here is the video done by Mr Razali Zain, husband of Hanis Haizi.. This one is for the big group of Green Leaders Group Hari Raya Speech...





In conjuction with the Aidilfitri that is around the corner, I would like to ask for forgiveness for all my wrongdoings.. Hopefully we will meet again with Ramadhan next year, InsyaAllah...

Another thing:

Please drive carefully during this festive season.. Other people's life are on your hand..

Community message from:


Premium Beautiful by Irda Idris


Wednesday, 15 August 2012

The Dating series..

This is so called backdated post.. Took place on Friday, 3rd of August 2012..

As usual, on Friday I have my IMP class at Green Leaders Academy Malaysia.. But during Ramadhan, the class will start around 9.30 pm after the tarawikh prayers.. 

So, instead of having Iftar at home, I skipped cooking and go on date with my darling hubby..

We had our Iftar at Garden Lifestyle Restaurant at The Curve..
                                                                    

The interior

Nice 'landscaping' i would say.. with Mr Hairil..

Me..


Our starter.. Caesar salad with smoked salmon.. Yumss!


Mine.. Spaghetti Marinara..


Hot Mocha :)


Mr Hairil's Pineapple Fried Rice..

After that, we went straight to TTDI.. but since it was still early we had our dessert at Tutti Frutti, TTDI first...

Tutti Frutti Frozen Yoghurt.. A combination of Mango, Chocolate & Strawberry.. with Peanuts and M&Ms..


Mr Hairil in serious mode..
                                                                                                                                                                                                     


Me before going to my GLAM class..

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
Its been a while since we've been out dating together.. You know what Mr Hairil.. we should do this more often..

ps: I am still new in 'shawl wearing'.. So please excuse the 'tak kemas' tudung ok... 

Mental note: To do some tutorial on shawl wearing online!

SEJARAH MUNGKIN BERULANG

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Saya bukan nak nyanyi lagu Newboyz hari ni.. walau pun lagu tu memang antara lagu yang po...