Tuesday, 28 August 2012

Jeng Jeng Jeng!

Macam mana raya tahun ni?

Seronok tak?

Mestilah seronok kan?

Banyak betul hidangan tersedia kan...

Ketupat, rendang, lemang, kuah kacang, lemak lodeh, sate, laksa dan macam-macam lagi lah...

Of course, semua mesti nak di rasa.. nama pun raya setahun sekali kan..




Hmmm bila dah makan banyak-banyak tu confirm la berat yang turun masa bulan puasa haritu, dah naik balik dah... 

Dulu, kalau turun 4kg masa puasa, raya mesti naik lagi banyak.. silap2 sampai 8kg.. 

Tapi Alhamdulillah.. syukur sangat2...

Bila timbang pagi tadi..

Jeng Jeng Jeng..

Berat saya tak naik, tak turun... Maintain je walaupun pada mulanya saya rasa confirm berat naik lepas makan tak hengat masa raya.. hahaha... 

Saya suka! Saya suka! Lompat bintang!!

Alhamdulillah, berkat pakai Premium Beautiful Corset sepanjang raya ni...

Premium Beautiful Corset

Kepada anda-anda yang nak turunkan berat juga macam saya, anda masih tak terlambat lagi.. 

Marilah sama-sama kita berusaha menurunkan berat untuk memastikan kita bertambah sihat dan boleh menjalankan kehidupan secara lebih berkualiti..

Dapatkan set Premium Beautiful anda cepat-cepat ya!

Kalau nak pakai free pun boleh jugak!

Hubungi saya untuk tahu lebih lanjut!

Irda Adillasafwati Idris
019 280 2631
irdaidris82@gmail.com

No comments:

Post a Comment