Friday, 3 August 2012

Missing my ex-housemates...

This entry is specially dedicated to my wonderful housemates.. Iylia, Weda & Baby.. I miss you girls..

Tiba-tiba pulak teringat kat housemate2 ku yang terchenta masa kat Dublin dulu..

Terutamanya time-time puasa ni.. terkenang our first year puasa kat Dublin.. 

Nak kata homesick tak jugak.. tapi terkenang masakan kat rumah.. air tangan mak sendiri.. dengan pasar ramadhan bagai.. ehehehe..

So girls.. bila kita nak berbuka bersama-sama ni?


Enjoy the pictures below.. Tempat ni namanya Bray.. Ini tempat pertama yang kami semua lawat lepas sampai di Dublin pada tahun 2003.. Hmm memories... 



Us.. Me, Iylia, Baby & Weda...

Kitorang kalau berjalan memang suka berposing sakan bergambar... :)

Tengok budak tudung pink yang over acting tu.. hahahah.. :)

I loved this picture so much.. Yayzah pun ada jugak... nice view kan kat belakang tu...

Ehem ehem.. gambar berguling kat padang rumput pun ada jugak.. lalalala...

Terserempak dengan Irish yang tengah practice main bagpipe.. :)

Ha... ni posing atas batu pulak..

Me...

Baby - yang akan menamatkan zaman singlenya hujung tahun ni InsyaAllah...


Weda - Hot mummy yang baru je habis pantang... huhuhu




And last but not least.. Iylia.. Mother of a pair of kids.. :)

Well.. itu lah dia.. eventhough masing-masing da ada family masing-masing, we still keep in touch.. Nasib baik ada Facebook.. 

I hope our friendship will remain forever my dear friends.. Wishing you all a happy and wonderful lives with loved ones... 

:)

2 comments:

  1. Missing those days. Been almost 10 years, for all we know!

    ReplyDelete
  2. :) Jom kita p melawat Dublin or jalan-jalan Europe satu hari nanti nak? Bawak anak-anak.. say 10 years lagi? 20 years reunion in Dublin maybe?

    ReplyDelete