Tuesday, 30 April 2013

FREE TRAVEL TO SHANGHAI NOW OPEN!!

Assalamualaikum & Good day to all my lovely blog readers..

As what I have posted in my Facebook status several times..

Another 5 STAR, FREE OF CHARGE TRIP by the company had been announced..

And its going to be a 5 days 3 nights travel to SHANGHAI, CHINA.




As per Wikitravel.org,

"Shanghai (上海 Shànghǎi) , with a population of more than 23 million (with over 9 million migrants), is the largest and most developed city in China. 

Shanghai was the largest and most prosperous city in the Far East already during the 1930's, and has remained the most developed city in mainland China. In the past 20 years Shanghai has again become an attractive city for tourists from all over the world. The world once again had its eyes on the city when it hosted the 2010 World Expo, recording the greatest number of visitors in the event's history."


Many have qualified for their free trips before..
And if you want to be in the same flight with us, do give me a buzz..
It is going to be easy if you know how..
We will guide you for sure..







Wanna know how travelling with Green Leaders Group feels like?

Enjoy Green Leaders Group travel video to Guangzhou in July 2012..

Our founder, CDM Hanis Haizi & CDM Razali Zain managed to bring 5 buses load and 2 flights of Green Leaders Group business partners flew to Guangzhou on July, 11th for a short but amazing business trip free. For most of them, it was their first time abroad and for some, first time with friends! Watch the clip on the places they visited and activities they had.




This time around Green Leaders Group are planning to bring more than 2 flights to Shanghai..


CONTACT ME NOW & I WILL GUIDE

HOW YOU CAN GET

FREE 5 star holiday to Shanghai
FREE return flights
FREE accommodation
FREE dining
FREE tours and travel
   
Just bring your shopping money!!

  
Yours truly,

Irda Adillasafwati Idris
019 280 2631
irdaidris82@gmail.com

Wednesday, 17 April 2013

How much your health saving is left now?




Interested to meet him up & learn from him ?





Program: “ A session with Prof Dr. Lim” will be conducted on :

Date: 11 May 2013 (Saturday)

Time: 2.00pm to 5.00pm 


Venue: Setia City Convention Centre(SSCCC), Setia Alam. 



In this session, 

You will know "how much your health saving is left now?"

You will aware HEALTH is so important to you and your family..

You will get to know the effective ways to stay healthy and beautiful?

And, you will be introduced a new philosophy of Hai-O Products..





*Conduct in Bahasa Malaysia & English



Grab the opportunity NOW ! 

RM60 per pax (includes an afternoon tea)

Limited to 300 seats only. First come first serves basis. 

PM or call me for ticket enquiry by 20th April!



Yours Truly,

Irda Adillasafwati Idris
019 280 2631
irdaidris82@gmail.com

Tuesday, 16 April 2013

PAYMENT BY CREDIT CARD

Dear all fantastic readers...

I have one fabulous news to share here..

From now onwards, I am accepting payments by credit card!

Weehoo!!




So, for those of you that prefers making payment by credit card, this is the simple steps of the purchase process:

1. Contact me by email or phone or PM and tell me the products you're interested in. 

2. After we had agreed with the price, I will email you an invoice.

3. To make payment, you just follow the payment instructions as per stated in the invoice.

4. Once I have received the notification of transaction by the bank, I will deliver the products to you.


Simple right?

Now it is easier for everyone to experience the wonderful products of Hai-O..


For more info or queries, please feel free to contact me ok!


Yours truly,

Irda Adillasafwati Idris
019 280 2631
irdaidris82@gmail.com


Tuesday, 9 April 2013

Beautiful Circles Conquer London & Paris!

As you all know, Beautiful Circles is one of the group in Green Leaders Group.

CDM Naa Kamaruddin founded this group when she joined the business in 2011.

10 members of Beautiful Circles are part of 85 GLAMpreneurs who qualified for the FREE 5 star VIP trip to London & Paris..

FREE return flight ticket
FREE 5 star accommodation/hotel
FREE tour
FREE meal throughout the journey

They only need to bring their shopping money!!

Enjoy the videos of Beautiful Circles done by Mr Ashraf Naseruddin below:

LONDON PART 1





PARIS PART 2



The next free trip will be SHANGHAI..

Wanna travel together with us the GLAMpreneurs and make RM7k income as your first bonus?

PM me now! This offer is only valid til the end of April 2013.

Don't miss your chance..



YOURS TRULY,

IRDA ADILLASAFWATI IDRIS
019 280 2631
irdaidris82@gmail.com

Friday, 5 April 2013

GLAMpreneurs in London you all!!

Seronok betul tengok gambar-gambar dan mendengar pengalaman GLAMpreneurs yang pergi ke LONDON & PARIS pada 8-18 March hari tu..

Walau pun saya sendiri pernah sampai ke LONDON & PARIS masa zaman belajar dulu, tapi pengalaman kami berbeza..

Saya pergi sebagai seorang student yang mempunyai budget yang limited. Ingat lagi pada December 2003, saya naik kapal terbang seorang diri dari Dublin ke London untuk berjumpa dengan seorang kawan yang kali terakhir ditemui pada tahun 1995. Saya bernasib baik kerana Ain (kawan saya satu sekolah semasa di Tingkatan 1 di SMAKL) memang ada plan untuk berjalan sekitar United Kingdom masa tu. Dari London, Ain jemput saya di airport dan kemudian kami naik train sama-sama ke rumah Ain di Portsmouth. Teman serumah Ain dan kawan-kawan Ain yang lain melayan saya dengan sangat baik.





Kami sempat ke Manchester, Bicester Village, Oxford, London dan beberapa tempat lagi. Kami tumpang bermalam di rumah kawan-kawan Ain. Di London pula kami bermalam di bilik kawan Ain di asrama MARA. Save budget.. heheh.. Walaupun budget holiday, tapi saya tetap seronok dan takkan lupakan pengalaman tersebut..

Bezanya dengan GLAMpreneurs, mereka tinggal di Holiday Inn London.. Makan dan tour semua disediakan oleh Hai-O Marketing.. Tinggal duit shopping sahaja yang perlu di bawa.. Best kan? Yang paling best sebab pergi sama-sama dengan kawan-kawan business yang dah jadi macam adik-beradik dan satu kepala.. Memang havoc!! Orang-orang kat sana pun pelik je tengok bila GLAMpreneurs ni semua ceria dan sentiasa enjoy di mana sahaja mereka berada..

Enjoy the GLAMpreneurs pictures and video in London below.. I will update their holiday in Paris next..

GLAMpreneurs Video in London!




Bersama-sama Beautiful Circles team di KLIA sebelum mereka berlepas ke London


With other GLAMpreneurs di KLIA



Bergambar di London Eye


Big Ben as the background

Wanita-wanita berjaya di GLAM

Turn suami-suami pula yang bergambar

GLAMpreneurs.. happily singing and camwhoring.. seronok kan..

Couples at Royal Albert Hall.. Bestnya berjalan sama-sama suami isteri.. Macam honeymoon lagi sekali la kan...

Aktiviti melompat di Kensington Park

Aktiviti wajib.. SHOPPING!!.. This is Bicester Village..

Ok... teruja sangat tengok gambar dan video GLAMpreneurs berjimba di London..

Siapa yang tak seronok kalau semua disupport.. dari makan, ke hotel, ke tour, ke ticket flight semua ditanggung beres.. bukan ditanggung sahaja, malah semuanya 5 bintang.. kira VIP trip la ni.. tinggal nak bawa duit shopping sahaja.. memang berbeza dengan pengalaman saya berbackpacking masa zaman student dulu..


Ok.. enough for today.. Nanti saya sambung pula untuk entry PARIS.. 

Stay tune..


ps: Siapa nak rasa pengalaman bercuti macam GLAMpreneurs, boleh contact saya ya.. insyaAllah kita boleh pergi next trip sama-sama pulak..


 *Thank you to Cik Cida & Zul for the pictures!

Yours truly,

Irda Adillasafwati Idris
019 280 2631
irdaidris82@gmail.com

Wednesday, 3 April 2013

Free Samples Giveaway!!

Salam all..




I am giving away several samples of products sold by Premium Beautiful by Irda Idris such as BB Plus Collagen, Garam Buluh Premier Drink, Nurich Lacto-lite or Garam Buluh Mineral Coffee and also the latest hit in the market, Marine Essence Beauty Bar (worth more than RM24) for FREE..

Marine Essence Beauty Bar


BB Plus Collagen

Garam Buluh Premier Drink


Garam Buluh Mineral Coffee

Nurich Lacto-lite

 
To those who is keen to try those product, please drop me a call or sms at 019 280 2631.. Don't worry, you have nothing to lose here.. 




Limited samples.. Grab yours now!!
 


Yours truly,

Irda Adillasafwati Idris
019 280 2631
irdaidris82@gmail.com

SEJARAH MUNGKIN BERULANG

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Saya bukan nak nyanyi lagu Newboyz hari ni.. walau pun lagu tu memang antara lagu yang po...