Monday, 13 May 2013

Produk Menggemparkan Rangkaian MARINE ESSENCE!

Ingat lagi tak Sabun Kecantikkan Marine Essence ni?




Satu Malaysia ni dah dilanda fenomena Sabun Hijau ni hinggakan tidak ada stok sabun di seluruh negara.

Kenapa tak de stok?

Sebab Sabun Hijau ni sangat bagus dan berkesan.

Macam yang saya tulis kat SINI sebelum ni, Sabun Hijau ni sangat berkesan untuk masalah kulit macam ruam-ruam, exzema, gatal-gatal, mencerahkan celah-celah pelipat badan seperti ketiak, paha dll..

Alhamdulillah, ramai yang berpuas hati dan repeat order.

Selain dari Sabun Kecantikkan Marine Essence ni yang bentuk bar atau ketul, Syarikat Hai-O Marketing Sdn. Bhd. telah mengeluarkan beberapa produk baru dalam range Marine Essence pada bulan Mei 2013.

Produk apa ya? Meh saya cerita sikit..

Jeng jeng jeng..


1) Marine Essence Nourishing Shampoo



2) Marine Essence Nourishing Body Wash



Kita cerita dulu pasal Shampoo ek..

So mari kita lihat apa bahan-bahan yang terkandung di dalam Marine Essence Nourishing Shampoo ni..


Khasiat yang bermanfaat untuk seisi keluarga..



Ok.. meh kita kongsi sikit pasal Marine Essence Body Wash pulak.. Bahan-bahan yang ada dalam Body Wash ni lebih kurang sama macam yang ada dalam Sabun Hijau/Beauty Bar tu.. Cuma yang berbeza form dia.. satu liquid satu lagi pepejal.. Cheh macam belajar sains pulak ya..



Kebaikkan Marine Essence Nourishing Body Wash:



Ok.. Saya dah guna ketiga-tiga produk.. Sekarang saya guna Marine Essence Beauty Bar untuk basuh muka, Marine Essence Body Wash untuk basuh badan masa mandi dan Marine Essence Shampoo untuk rambut. Alhamdulillah, muka makin cerah dan kurang breakout. Husband sendiri kata yang kesan hitam-hitam celah-celah pelipat tu dah makin cerah.. boleh tanya dia sendiri kalau tak percaya ek.. hahahah.. Yang shampoo tu setakat ni nampak macam rambut dah kurang gugur sikit. Kalau tak dulu bila larikan tangan kat celah rambut mesti banyak yang gugur. Sekarang ni masih ada lagi tapi kurang lah berbanding dulu.. Saya baru pakai dalam 2 minggu shampoo dan body wash ni..

Ooppss lupa pulak nak bagitau harga dia..

Harga untuk kedua-dua Body Wash dan Shampoo ni sama.. 

Kandungan pun sama ie 250ml sebotol..
 
Market price = RM33 sebotol

Sekarang ni saya buat promosi untuk 20 customer terawal. Siapa cepat dia dapat ya...

Harga Premium Beautiful by Irda:

1 botol = RM33
(delivery plus RM6)

3 botol = RM109
(including delivery)  

Boleh campur Body Wash or Shampoo! 

Jom beli ya kawan-kawan.. 


Kalau ada apa-apa soalan boleh hubungi saya!


Yours truly,

Irda Adillasafwati Idris
019 280 2631
irdaidris82@gmail.com


No comments:

Post a Comment