Monday, 24 June 2013

Arghh.. Alamak! Blog dah bersawang!

Assalamualaikum & Salam sejahtera to my lovely readers...

Tak sangka betul da nak masuk sebulan tak update langsung blog ni.. 

Astargfirullahhal'azim... Entah apa yang busy sangat pun saya tak tahulah...

Tak boleh diteruskan macam ni.. Nak kena babab Irda Idris ni...

Dah berabuk bersawang dah blog kesayangan ni.. Sian dia...


Ok.. mulai hari ini mari kita update secara pukal.. Cita-cita nya la kan.. hehehe.. 

Banyak event dan aktiviti yang nak diceritakan... So apa kata kita list downkan satu-satu supaya tak tertinggal nanti... Letak gak la gambar sekeping sebagai sneak peak.. 


  • Sambutan Hari Lahir Haiqal & Iman yang ke-3 - Ya rabbi nampak sangat ni post dah tersangat long due.. Birthday bulan 3.. Ni da hujung bulan 6 da.. 

  • GLAM Private Evening Tea at Jovian by Jovian Mandagie 

  • How Much is Your Health Saving Left Talk by Dr Lawrence Lim

  • CDM Mursyida Mohsin Celebration at GLAM

  • GLAM Dynamic Enterpreneur Program by Mr Winston Wong

  • Diamond Night Celebration 

Alright.. Akan sambung esok untuk entry seterusnya.. 

Kita start dengan event yang baru berlangsung sabtu lepas la ya.. 


Something fresh and hot from oven to share.. 

Stay tune...

Yours truly,

Irda Adillasafwati Idris
019 280 2631
irdaidris82@gmail.com

No comments:

Post a Comment