Thursday, 14 November 2013

PROMOSI ISTIMEWA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET - CUTI HUJUNG TAHUN!!

Assalamualaikum & hello kepada semua pembaca Blog saya..

Pengumuman Pengumuman!!

Kepada kakak-kakak dan adik-adik yang teringin nak pakai Premium Beautiful Corset, sekarang saya ada buat PROMOSI ISTIMEWA bersempena dengan cuti sekolah yang hujung tahun ni.. 




Yelah.. ramai yang akan naik pelamin kan masa cuti sekolah.. Jadi, jom jom jom rebut peluang untuk dapatkan harga istimewa untuk Premium Beautiful Corset..



Promosi ini cuma TERHAD KEPADA 20 0RANG PERTAMA tau kawan-kawan.. First Come First Serve ya..


So, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan PROMOSI ISTIMEWA ni!



Untuk pengetahuan semua, Premium Beautiful Corset adalah pakaian dalam wanita yang direka khusus untuk pelangsingan dan kesihatan.

Korset jenama norbor satu ini telah diiktiraf sebagai produk Superbrand yang diperbuat daripada bahan yang sangat berkualiti dan selesa dipakai sehingga dijamin kualitinya sepanjang hayat. 

Jadi kalau koyak ke, rosak ke, anda boleh hantar repair secara PERCUMA.. Untungkan?!!

Premium Beautiful Corset ada 3 helai dalam satu set:

1) Long Bra



  • Mengelakkan bengkak susu
  • Mengelakkan payudara berdarah
  • Menyokong payudara besar
  • Menggalakkan pertumbuhan payudara kecil
  • Merangsang pengeluaran susu ibu
  • Mengelakkan gastrik


2) Waist Nipper



  • Menyokong tulang belakang
  • Memecahkan batu karang kecil
  • Mengelakkan dan mengempiskan perut buncit
  • Menghilangkan strecthmark
  • Membentuk pinggang
  • Boleh digunakan untuk membalut bayi baru lahir untuk mengelakkan demam kuning


3) Long Girdle



  • Menyokong rahim selepas melahirkan anak
  • Menstabilkan hormon
  • Mencantikkan punggung
  • Mengurangkan keputihan
  • Mengurangkan senggugut







Anda ada masalah seperti di atas?

Kalau ada, lagi lah kena dapatkan Premium Beautiful Corset ni..

Takkan nak tunggu Encik Suami complain atau tegur pasal Spare Tyre kat badan kita, baru nak terkial-kial mencari solution kan..

Tak perlu nak operation, tak perlu nak makan ubat bagai.. Bila pakai Premium Beautiful Corset ni, secara automatik kita akan makan dalam kadar yang bersesuaian, hence penurunan berat badan akan berlaku..

Tugas utama Premium Beautiful Corset ni adalah untuk mengalih lemak ke tempat yang sepatutnya.. InsyaAllah dengan penggunaan secara konsisten, badan kita akan kembali langsing..

Jadi, kepada kawan-kawan yang nak tahu lebih lanjut tentang Premium Beautiful Corset dan nak dapat HARGA PROMOSI ISTIMEWA ni, boleh SMS/Call/Whatsapp/Email saya ya.. Grab cepat-cepat PROMOTION ni tau!

Terima kasih!

Yours truly, 

Irda Adillasafwati Idris
019 280 2631
irdaidris82@gmail.com

No comments:

Post a Comment