Sunday, 7 September 2014

SEPTEMBER Datang Lagi...

Dear readers...

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..




SEPTEMBER sudah kembali...

Kepada yang tak tahu, SEPTEMBER adalah bulan yang paling saya nantikan.. bulan yang bertakhta di hati la kiranya..

Kenapa?

Sebab:

==> 9 September 1956 - 
Hari lahir Mama saya, Allahyarhamah Hajah Awasilahati Kitajriah.. kalau Mama masih ada, she will celebrates her 58th birthday in 2 days time.. Al-Fatihah..

==> 11 September 1982 - 
Hari lahir saya sendiri.. dah masuk 32 tahun dah.. haish.. tuo lak rasanya.. takpe.. janji hati muda.. hehe..




==> 16 September - 
Hari Malaysia.. ya.. saya sangat patriotik ok.. 

==> 19 September - 
yang ni tak berapa nak happy sangat.. Allahyarhamah nenek saya meninggal dunia pada tahun 2007. 2 months after my wedding.. Al-Fatihah..

==> 25 September - 
Hari Lahir Atuk saya (belah Mama), Tuan Haji Baharum Basar.. Atuk saya dah 92 tahun ya.. InsyaAllah nak tengok Atuk jejak usia 100 Tahun.. 

==> Ada juga makcik-makcik, pakcik dan rakan-rakan rapat saya juga dilahirkan pada bulan September.. kalau nak disenaraikan panjang tu..




Jadi...

Sempena bulan September ni saya nak buat SPECIAL PROMOTION la sikit.. PROMOSI ISTIMEWA untuk PRODUK ISTIMEWA juga..




Promosi apa??

Tunggu di next post ya...

Tungguuuuuu..


Yours truly,

Irda Adillasafwati Idris
019 280 2631
irdaidris82@gmail.com

No comments:

Post a Comment