Saturday, 31 January 2015

HAI-O GARAM BULUH MINERAL COFFEE & PROMOSI 2015

Assalamualaikum semua..

Anda suka minum kopi?

Selalu rasa macam tak kena kalau tak pekena dulu kopi secawan dua?

Memandangkan anda suka minum kopi, apa kata anda cuba Hai-O Mineral Coffee yang ada lebih khasiat dan baik untuk badan anda berbanding dengan kopi biasa..



Hai-O Mineral Coffee diformulasikan dengan Garam Buluh berorganik dari Korea yang semulajadi, diadun bersama serbuk kopi segera Robusta yang mengharumkan. 

Adunan istimewa kopi ini bukan sahaja memenuhi kepuasan para penggemarnya dengan aroma yang menyegarkan, malahan membekalkan pelbagai bahan mineral terutamanya MAGNESIUM.

MAGNESIUM merupakan sumber mineral untuk menggalakkan penyerapan dan pengekalan kalsium. 

Hai-O Mineral Coffee bukan sahaja memenuhi cita rasa para peminat kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.

Cara pembungkusannya kecil, mudah dibawa dan disediakan untuk kenikmatan anda pada bila-bila masa.

Jadikan Hai-O Mineral Coffee sebagai pilihan anda untuk memulakan aktiviti harian.




RAMUAN UTAMA


Serbuk Kopi Segera Robusta, Garam Buluh, Krimer bukan Tenusu, Maltodextrin, Serbuk Koko, Aspartame, Mengandungi Bahan Penstabil dan Bahan Perisa yang dibenarkan.



KHASIAT DAN KEBERKESANAN

  • Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan 
  • Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium. 
  • Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.
  • Melegakan tekanan




SIAPA PATUT MINUM MINERAL COFFEE?


  • Lelaki/wanita yang tua atau muda termasuk kanak-kanak pun boleh amalkan minum Mineral Coffee.

  • Ibu dalam pantang/ibu mengandung pun sangat digalakkan minum Mineral Coffee sebab kandungan Magnesium yang tinggi. Ini boleh menggalakkan proses penyerapan Kalsium dan memberi tenaga kepada ibu-ibu. Tiada masalah untuk baby dalam kandungan atau baby yang menyusu badan.

  • Student yang selalu keletihan, kelesuan badan dan minda boleh amalkan Mineral Coffee setiap pagi dan malam untuk mendapat energy dan tampil lebih ceria, cergas, cerdas dan bersemangat.

  • Pesakit kencing manis (diabetes), pesakit darah tinggi dan migraine juga boleh minum Mineral Coffee kerana Mineral Coffee tidak mengandungi gula, tiada bahan pengawet dan tiada kolesterol.

Individu yang selalu keletihan dan badan lesu. Mineral Coffee akan memberikan aroma yang mengasyikkan malah memberikan tenaga sepanjang hari.

  • Mereka yang selalu mengalami stress atau emosi kurang stabil. Dengan secawan Mineral Coffee, mood positif anda akan mula timbul.

  • Individu yang ada masalah angin dalam badan. Mineral Coffee akan mengeluarkan angin supaya badan lebih ringan, sihat dan cergas.



CARA PENGAMBILAN

Bancuhkan sebungkus Hai-O Mineral Coffee dengan 150ml air panas, boleh diminum selepas dikacau dengan rata.



TESTIMONI MINERAL COFFEE











HARGA PASARAN
(starting 1 Februari 2015)

RM30 sekotak (20 sachet)



HARGA PREMIUM BEAUTIFUL BY IRDA IDRIS

1-3 kotak = RM29 sekotak (RM6 postage)
4 kotak = RM125 (termasuk postage Semenanjung Malaysia)



Saya juga sedang mencari rakan niaga atau pengedar untuk mengedarkan HAI-O Mineral Coffee ini di seluruh Malaysia. Jika anda berminat, sila hubungi saya untuk melihat pakej-pakej pengedar.


Untuk pertanyaan lanjut, sila hubungi;

Irda Adillasafwati Idris
019 2802631
irdaidris82@gmail,com

Monday, 12 January 2015

FREE TRIP - AUSTRIA & HUNGARY

Assalamualaikum semua..

Dah lama nak update tapi sangat-sangat banyak urusan dalam sebulan ni...





Alhamdulillah... Yay!!!

Lepas 4 bulan (July ke October 2014) bertungkus lumus akhirnya tiket ke Austria & Hungary dalam genggaman.

InsyaAllah malam ni kami usahawan-usahawan Hai-O dalam group besar HBO dan PIN akan berangkat ke Hungary. Selepas 2 malam di Hungary akan ke Austria pula..






Dulu masa start bisnes ni, niatnya nak income stakat boleh bayar monthly commitment..
Tak terpikir pun akan dapat bonus besar.. 
Dan bukan setakat bonus besar je.. trip melancong percuma pun Company bagi..
Alhamdulillah.. Syukur..





Kami usahawan-usahawan Hai-O ni dipaksa melancong secara percuma ke serata dunia.. 

Betul.. tak percaya ke?

Mana tak nya.. dahla free.. 5 star treatment pula tu.. makanan halal disediakan.. tours and travel pun disediakan.. ditanggung beres orang kata... tinggal nak bawak badan & duit shopping je.. 

Katalah tak bawa duit pun semasa melancong bersama Hai-O, confirm akan enjoy juga sebab semua disediakan..



Hungary







Austria








Subhanallah..

Cantikkan...

Dan yang paling best, kitorang akan pergi masa winter. Dah lama tak rasa winter..

Teringat masa kat Dublin dulu.. tapi rasanya Dublin pun tak delah sejuk sangat masa winter.. still tolerable.. 

After 8 years insyaAllah akan merasa semula nak main salji.. tak sabar lak rasa..

So, nantikan updates dari saya ya..

Doakan kami selamat pergi dan selamat kembali..


Pesanan penaja:

Siapa nak ikut pergi melancong percuma sama-sama ke destinasi seterusnya?? 

Nanti lepas saya balik jom kita meet up.. boleh saya share dengan anda macamana nak start bisnes ni.. 

Kami ada plan marketing yang sangat best.. Modal rendah, pulangan besar, tak perlu pegang stok pun.. boleh dikatakan risk free business ni..

Helo saya di 0192802631 tau untuk set appoinment.. Ada souvenir istimewa juga untuk anda!!


Yours truly,

Irda Idris

SEJARAH MUNGKIN BERULANG

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Saya bukan nak nyanyi lagu Newboyz hari ni.. walau pun lagu tu memang antara lagu yang po...