Monday, 12 January 2015

FREE TRIP - AUSTRIA & HUNGARY

Assalamualaikum semua..

Dah lama nak update tapi sangat-sangat banyak urusan dalam sebulan ni...





Alhamdulillah... Yay!!!

Lepas 4 bulan (July ke October 2014) bertungkus lumus akhirnya tiket ke Austria & Hungary dalam genggaman.

InsyaAllah malam ni kami usahawan-usahawan Hai-O dalam group besar HBO dan PIN akan berangkat ke Hungary. Selepas 2 malam di Hungary akan ke Austria pula..






Dulu masa start bisnes ni, niatnya nak income stakat boleh bayar monthly commitment..
Tak terpikir pun akan dapat bonus besar.. 
Dan bukan setakat bonus besar je.. trip melancong percuma pun Company bagi..
Alhamdulillah.. Syukur..





Kami usahawan-usahawan Hai-O ni dipaksa melancong secara percuma ke serata dunia.. 

Betul.. tak percaya ke?

Mana tak nya.. dahla free.. 5 star treatment pula tu.. makanan halal disediakan.. tours and travel pun disediakan.. ditanggung beres orang kata... tinggal nak bawak badan & duit shopping je.. 

Katalah tak bawa duit pun semasa melancong bersama Hai-O, confirm akan enjoy juga sebab semua disediakan..



Hungary







Austria








Subhanallah..

Cantikkan...

Dan yang paling best, kitorang akan pergi masa winter. Dah lama tak rasa winter..

Teringat masa kat Dublin dulu.. tapi rasanya Dublin pun tak delah sejuk sangat masa winter.. still tolerable.. 

After 8 years insyaAllah akan merasa semula nak main salji.. tak sabar lak rasa..

So, nantikan updates dari saya ya..

Doakan kami selamat pergi dan selamat kembali..


Pesanan penaja:

Siapa nak ikut pergi melancong percuma sama-sama ke destinasi seterusnya?? 

Nanti lepas saya balik jom kita meet up.. boleh saya share dengan anda macamana nak start bisnes ni.. 

Kami ada plan marketing yang sangat best.. Modal rendah, pulangan besar, tak perlu pegang stok pun.. boleh dikatakan risk free business ni..

Helo saya di 0192802631 tau untuk set appoinment.. Ada souvenir istimewa juga untuk anda!!


Yours truly,

Irda Idris

No comments:

Post a Comment