Saturday, 18 April 2015

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

Syukur 4 'Diamonds' baru dilahirkan dari keluarga PIN dan akan diraikan malam ini dalam satu majlis makan malam berprestige di Diamond Night 2015. Dan saya adalah salah seorang daripada nya.. Alhamdulillah..



Tahun ini majlis makan malam Diamond Night akan diadakan pada malam ini, 18 April 2015, bertempat di Setia City Convention City, Shah Alam.




Tahniah kepada Double Diamond Manager (DDM) Nur Wirdanis diatas pencapaian sebagai DDM. 

DDM merupakan pangkat ke-2 tertinggi dalam Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM). Mewakili jumlah jualan sebanyak min RM720,000, DDM layak untuk menerima BONUS prestasi dari syarikat sebanyak 36% disamping bonus seperti bonus tabung kereta, bonus wawasan, dan lain-lain bonus yang disediakan oleh syarikat





Tahniah juga kepada PIN Family yang berjaya mencapai pangkat Diamond Sales Manager (DSM), 

DSM Che Nor Rashida
DSM Norhayati 

Diamond Sales Manager merupakan pangkat ke-3 tertinggi dalam SHOM, Mewakili jumlah jualan sebanyak min RM180,000.00, DSM layak menikmati BONUS Prestasi sebanyak 31% disamping bonus lain seperti bonus tabung kereta, bonus wawasan, dan lain-lain bonus yang disediakan oleh syarikat.

Sekalung tahniah sekali lagi kepada usahawan PIN yang berjaya meniti ke satu peringkat lagi di dalam perniagaan. Pencapaian ini adalah hak anda di atas segala usaha yang ditunjukkan. TAHNIAH! .


Yours truly,
Irda Idris
0192802631
irdaidris82@gmail.com

Sunday, 5 April 2015

ANDA NAK KAHWIN?

Assalamualaikum semua..
.
Wahhh.. best nya..
.
.
Banyaknya dapat jemputan wedding untuk bulan 5 nanti.. penuh every week ada wedding.. insyaAllaīh siapa yang menjemput tu saya akan hadir.. lama tak makan nasi minyak nih.. :)
.
Pada bakal2 pengantin yang nak naik pelamin tu, mesti tengah jaga badan kan sebab nak nampak cantik di hari bahagia nanti.. selain berdiet, saya suggest adik2 untuk menggunakan Premium Beautiful Corset (PB).. Selain boleh memberikan bentuk badan yang menarik, PB juga ada manfaat kesihatan.
.
.
Jangan risau, percayalah.. PB adalah investment adik2 yang paling berbaloi! Mana tak nya.. Boleh pakai masa wedding, boleh pakai lepas bersalin (masa berpantang) dll.. pendek kata boleh pakai sepanjang masa la..
.
Yang paling best, PB ni ada lifetime warranty tau.. maknanya kalau cangkuk tercabut ke atau tertetas atau terkoyak, boleh hantar repair aje.. FREE OF CHARGE tau adik2.. macamana? Berbaloi-baloi kan!
.
Ish.. napelah saya tak jumpa PB ni masa saya nak kahwin dulu.. kalau tak mesti makin meletop top top kan.. heheh..
.
.
Saya nak bagi tawaran hebat lah pada bakal-bakal pengantin.. hehe yang bukan bakal pengantin pun boleh juga nak grab hot promotion ni.. ada diskaun kebaboom & free gift juga.. limited to 6 sets PB aje tau..
.
So apa lagi? Jom contact saya sekarang di 0192802631 untuk info lanjut.. confirm tak menyesal punya.. saya jamin!
.
www.irdaidris.com
.
#irdaidris #premiumbeautiful #PBMania #PakarPremiumBeautiful #JomBertukar #jomberniaga #bakalpengantin #cutisekolah #damansara #kualalumpur #sayajualpb #promosihargaruntuh #promosigempak #PINFamily

SEJARAH MUNGKIN BERULANG

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Saya bukan nak nyanyi lagu Newboyz hari ni.. walau pun lagu tu memang antara lagu yang po...