Sunday, 5 April 2015

ANDA NAK KAHWIN?

Assalamualaikum semua..
.
Wahhh.. best nya..
.
.
Banyaknya dapat jemputan wedding untuk bulan 5 nanti.. penuh every week ada wedding.. insyaAllaīh siapa yang menjemput tu saya akan hadir.. lama tak makan nasi minyak nih.. :)
.
Pada bakal2 pengantin yang nak naik pelamin tu, mesti tengah jaga badan kan sebab nak nampak cantik di hari bahagia nanti.. selain berdiet, saya suggest adik2 untuk menggunakan Premium Beautiful Corset (PB).. Selain boleh memberikan bentuk badan yang menarik, PB juga ada manfaat kesihatan.
.
.
Jangan risau, percayalah.. PB adalah investment adik2 yang paling berbaloi! Mana tak nya.. Boleh pakai masa wedding, boleh pakai lepas bersalin (masa berpantang) dll.. pendek kata boleh pakai sepanjang masa la..
.
Yang paling best, PB ni ada lifetime warranty tau.. maknanya kalau cangkuk tercabut ke atau tertetas atau terkoyak, boleh hantar repair aje.. FREE OF CHARGE tau adik2.. macamana? Berbaloi-baloi kan!
.
Ish.. napelah saya tak jumpa PB ni masa saya nak kahwin dulu.. kalau tak mesti makin meletop top top kan.. heheh..
.
.
Saya nak bagi tawaran hebat lah pada bakal-bakal pengantin.. hehe yang bukan bakal pengantin pun boleh juga nak grab hot promotion ni.. ada diskaun kebaboom & free gift juga.. limited to 6 sets PB aje tau..
.
So apa lagi? Jom contact saya sekarang di 0192802631 untuk info lanjut.. confirm tak menyesal punya.. saya jamin!
.
www.irdaidris.com
.
#irdaidris #premiumbeautiful #PBMania #PakarPremiumBeautiful #JomBertukar #jomberniaga #bakalpengantin #cutisekolah #damansara #kualalumpur #sayajualpb #promosihargaruntuh #promosigempak #PINFamily

No comments:

Post a Comment