Saturday, 18 April 2015

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

Syukur 4 'Diamonds' baru dilahirkan dari keluarga PIN dan akan diraikan malam ini dalam satu majlis makan malam berprestige di Diamond Night 2015. Dan saya adalah salah seorang daripada nya.. Alhamdulillah..Tahun ini majlis makan malam Diamond Night akan diadakan pada malam ini, 18 April 2015, bertempat di Setia City Convention City, Shah Alam.
Tahniah kepada Double Diamond Manager (DDM) Nur Wirdanis diatas pencapaian sebagai DDM. 

DDM merupakan pangkat ke-2 tertinggi dalam Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM). Mewakili jumlah jualan sebanyak min RM720,000, DDM layak untuk menerima BONUS prestasi dari syarikat sebanyak 36% disamping bonus seperti bonus tabung kereta, bonus wawasan, dan lain-lain bonus yang disediakan oleh syarikat

Tahniah juga kepada PIN Family yang berjaya mencapai pangkat Diamond Sales Manager (DSM), 

DSM Che Nor Rashida
DSM Norhayati 

Diamond Sales Manager merupakan pangkat ke-3 tertinggi dalam SHOM, Mewakili jumlah jualan sebanyak min RM180,000.00, DSM layak menikmati BONUS Prestasi sebanyak 31% disamping bonus lain seperti bonus tabung kereta, bonus wawasan, dan lain-lain bonus yang disediakan oleh syarikat.

Sekalung tahniah sekali lagi kepada usahawan PIN yang berjaya meniti ke satu peringkat lagi di dalam perniagaan. Pencapaian ini adalah hak anda di atas segala usaha yang ditunjukkan. TAHNIAH! .


Yours truly,
Irda Idris
0192802631
irdaidris82@gmail.com

No comments:

Post a Comment

SEJARAH MUNGKIN BERULANG

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Saya bukan nak nyanyi lagu Newboyz hari ni.. walau pun lagu tu memang antara lagu yang po...