Saturday, 31 December 2016

PROJEK KUNCI #180905 - NAK SIDE INCOME MINIMUM RM5K SEBULAN?

PROJEK KUNCI





Projek Kunci adalah Projek 3 bulan di mana selepas 3 bulan, para usahawan akan mendapat pendapatan minima RM5,000 sebulan hanya dengan mengeluarkan modal permulaan yang minimal.



Abang2, kakak2 atau adik2 ada masalah di bawah?





☹ Pening kepala duit selalu tak cukup hingga ke hujung bulan?

☹ Nak buat side income tapi tak tau nak jual apa?
☹ Nak berniaga tapi tak mampu nak keluarkan modal beratus ribu?

Jangan RISAU & sila tumpukan perhatian anda..







Projek Kunci #180905 sudah bermula!


Kami membuka peluang untuk anda yang bertuah untuk kami tunjukkan cara menjana pendapatan bulanan minimum RM5,000 dalam masa 3 bulan.

Kami sangat-sangat teruja dengan 'Projek Kunci' ni.. Dengan permulaan yang minima + gandaan usaha = hasil akan dapat berterusan.. InsyaAllah..

Siapa tak nak kalau boleh dapat lebih RM5,000.00 sebulan secara berterusan? Bayangkan gaji sebulan bersih RM3,000 + income dari 'Projek Kunci' RM5,000.. 


Uish macam-macam boleh buat dengan extra income tu kan? Dah boleh cover duit tadika anak, bayaran bulanan kereta dan rumah, dah boleh mula menyimpan untuk masa depan, insurans kesihatan untuk anak-anak, melancong dengan ibu bapa dan keluarga & macam-macam lagi lah! Best ke tak best?!





Jika anda:


☪ sedang mencari peluang untuk menambah pendapatan 

☪ nak berniaga tapi tak tahu nak berniaga apa

☪ boleh memberikan komitmen dari segi masa, tenaga dan modal minima
☪ rela dibimbing dan membimbing,

Jangan buang masa anda lagi.. Jom kita jumpa dan kami akan terangkan tentang Projek Kunci ini.



Kami akan sediakan:

✩ produk-produk yang terbukti berkesan dan mempunyai testimoni positif

✩ bimbingan secara one to one, group support & kelas mingguan PERFUME

✩ panduan bisnes secara online menggunakan social media seperti Facebook, Blog & Instagram
✩ testimoni dan poster-poster pemasaran disediakan




Semua dah tersedia.. Tinggal anda nak ambil peluang atau tidak sahaja. 





Berminat nak tahu lebih lanjut?




Whatsapp/Telegram “PROJEK KUNCI" 
ke 019 280 2631 (Irda Idris) atau 
019 488 4328 (Hairil Mahat)



Kami percaya "Projek Kunci" ini dapat membantu menambahbaik tahap kesihatan POKET anda. Segera hubungi kami di 0192802631 untuk kami bantu anda. 




JOM BERNIAGA BERSAMA KAMI di PIN!





Sekian. Terima kasih.

No comments:

Post a Comment