Tuesday, 17 November 2015

SAHAJIDAH HAI-O MARKETING WON READERS' CHOICE AWARD FOR 8 PRODUCTS

Tahniah Sahajidah Hai-O Marketing Sdn. Bhd.!

Berita gembira!!

8 produk Sahajidah Hai-O Marketing telah memenangi anugerah "Readers' Choice Award", anjuran majalah Natural Health yang diterbitkan dalam keluaran November 2015.



Penganugerahan ini membuktikan keistimewaan produk SHOM yang mendapat tempat di hati pengguna kerana kualiti dan keberkesanannya.  



Sesungguhnya kami di PIN & SHOM berasa bangga menerima anugerah ini. Namun, yang lebih membanggakan SHOM adalah kepercayaan dan sokongan anda menerusi undian yang diberikan. SHOM amat menghargai sokongan dan undian anda. 










Terima kasih kerana menjadikan SHOM jenama popular di kalangan pengguna di Malaysia!

Alhamdulillah.. produk-produk kami memang terbukti berkesan dan sangat-sangat berkualiti. Sebab tu tak susah nak berniaga dengan produk-produk dari SHOM.

Kalau ada yang berminat nak dapatkan produk-produk ni, boleh hubungi saya tau..

Kalau tengah nak mencari side income pun tak yah nak fikir lama-lama.. meh berniaga gaya PIN dengan memasarkan produk SHOM ni.

Lagipun sekarang tengah on Projek Kunci.. 

Apa tu Projek Kunci? Nak tahu?

Meh roger akak cepat-cepat.. boleh buat minimum monthly side income RM5k dalam masa 3 bulan. Waahhh Banyak tu!!

Kalau gaji sekarang RM3,000, campur plak dengan side income business RM5,000 wahhh macam-macam boleh buat tau! Spend masa 2-3 jam sahaja sehari.. berbaloi2 sangat! 




Untuk info lanjut:

Telegram/Whatsapp di 0192802631 ya..


Muah muah.. sayang semua..

No comments:

Post a Comment